Cooking Show

 

Web

Nakon ugodne kupnje, opustite se uz degustaciju božićnih slastica koje će za vas pripremati poznate food blogerice u sklopu Cooking Show programa svako poslijepodne od 17 do 20h. Naučite pripremati božićne kekse, kuglof i punjene košarice sa Majom Čičko by Unique Hrebina, a recepte zdravih slastica otkriva Jasminka Kračun by Vegehop!


 

Naši cooking showovi pravi su doživljaj za posjetitelje. U predivnoj kuhinji opremljenoj modernim kućanskim aparatima food blogerice i poznati slastičari i kuhari pripremaju delicije koje oduševljavaju izgledom i okusom.

Cooking show u trgovačkom centru Westgateu!

Kuhali smo sirovo!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADobro nismo doslovno kuhali, ali smo pripremali ukusna jela bez termičke obrade, što znači da su jela maksimalno zdrava! Vjerujte, bolje je nego što zvuči! Ariana Gambiraža iz restorana Vegehop je za posjetitelje centra pripremala bademovo mlijeko, zeleni vitalizirajući smoothie, kakao-superfood shake, antioksidantni doručak na žlicu, praline i čokoladni puding. Mljac!

___________________________________________________________________________

Svi za jednu, jedna za sve!

OLYMPUS DIGITAL CAMERATema ovog cooking showa bila je vege pizza ili bolje rečeno, kako jednom pizzom nahraniti tisuću ljudi! Izazvali smo ekipu restorana Green Point, a sa druge strane stavili posjetitelje sajma Zdravi kutak u centru Westgate! Kombinacija sezonskog povrća, tofua i sejtana pokazala se dobitnom, a uskoro postaju i sastavni dio ponude restorana! Kriške zdrave pizze nestale su u trenu uz bezbroj znatiželjnih upita za recept koji možete preuzeti na: RECEPTI!

___________________________________________________________________________

Krekeri od konoplje!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKrekeri sa konopljinim brašnom postali su pravi hit, a opće je poznat učinak konopljinih sjemenki na jačanje imuniteta! U to smo se uvjerili na radionici Doline konoplje asistirajući sa sigurne udaljenosti, ali i degustirajući u prvim redovima! Donosimo vam recept pa se možete i sami okušati u izradi zanimljivi krekera od industrijske konoplje na: RECEPTI!

___________________________________________________________________________

Cooking show u City Centeru One East!

Čokolada, karamel i konac!

1534890_635151873193675_1951686377_oBožićni ugođaj na radionici uz mirise čokolade, cimeta i karamela! Nije trebalo puno da se stvori kolona ispred ove torte koja je mamila izgledom i okusom. Blogerica Anja Bajt pokazala je sve tajne pjenastog miksanja, eruptirajućeg karamela i savršene glazure. Od cijele torte stigli smo fotkati samo zadnji komadić, a zašto konac u naslovu? Pa njime se reže biskvit! Sliku i recept pogledajte na: RECEPTI!

___________________________________________________________________________

Kako su pukli ovi keksići?!

IMG_2999Podijeli pa vladaj! To je bila misija ovog cooking showa jer pravi je izazov bio napraviti dovoljno čokoladnih kolačića, a još veći odvojiti dio sa strane za poziranje pred kamerama! Puno čokolade, malo šećera, još malo šećera za uvaljanje i rezultat su fini raspuknuti keksići koji se tope u ustima! Majstorica od zanata bila je blogerica Mateja Krvarić, a za recept pukni na: RECEPTI!