Događanja

Pravi smo majstori za organizaciju uspješnih evenata. Iza nas su Slatki gušti na Zrinjevcu, ali i Božićni gušti u trgovačkom centru City Center One East te Zdravi kutak u Westgateu. U nastavku pogledajte kako nam je bilo.

ZDRAVI KUTAK

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKao dio sajma Beauty street u centru Westgate, organizirali smo Zdravi kutak sa izlagačima zdrave prehrane, prirodne kozmetike i cjelokupnog zdravog lifestyla. Za sve posjetitelje pripremala su se jela sa minimalno kalorija, a najveći je hit bila velika vege pizza koja je planula u trenu! Degustirale su se čokoladne praline, zdravi smoothiesi, bademovo mlijeko, a posebno su zanimljivi bili i krekeri sa konopljinim brašnom.

Djeca su svoju kreativnost dokazivala u radionicama izrade eko igračaka, a veseli plesači pokazali su svoje koreografije i zauzeli cijeli hodnik centra! Uživali smo u promociji zdravog življenja i naučili da zdrave stvari mogu biti itekako ukusne i zanimljive!
_____________________________________________________________________________

BOŽIĆNI GUŠTI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Božićni sajam održao se vikend uoči Božića u centru City Center One East. Posjetitelji su guštali u božićnim keksima, tortama i kolačima koji su zamirisali cijelim centrom! Našlo se tu svega za blagdanski stol – domaće tjestenine, ulja, meda, voća, vina te razne kuharica sa korisnim receptima. Kao prigodni pokloni, svoje su kupce čekali sapuni, nakit i fotoknjige, a pažnju su privlačile i zanimljive radionice poznatih gastroblogerica. Kuhalo se vino, pekli su se božićni kolači, torte, keksi i muffini za sve posjetitelje sajma!