Slatki Gušti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Festival slastica „Slatki gušti“ jedinstven je festival slastičarstva u organizaciji agencije Dobra vibra. Na radost mnogobrojnih posjetitelja, sada već tradicionalna manifestacija, okuplja najbolje slastičare iz regije na atraktivnim lokacijama, kao što je zagrebački park Zrinjevac. Uz svakodnevno uživanje u najukusnijim slasticama posjetitelje očekuje i bogati popratni program. Kulinarske radionice poznatih majstora slastičarstva i domaćih gastro blogerica, zanimljiva natjecanja te zabavno-glazbeni večernji program, jamstvo su jedinstvenog doživljaja u centru vašeg grada!

“Slatki gušti“ oduvijek su imali i humanitarni karakter.  Dobra vibra, kao organizator festivala provodi humanitarnu akciju za male štićenike doma sv. Franje u Vugrovcu. U sklopu dosadašnjih izdanja festivala „Slatki gušti“ kroz mnogobrojne humanitarne akcije prikupljena su sredstva za potrebe doma. Posebna zahvala ide brojnim posjetiteljima te izlagačima na festivalu, koji su se nesebično odazvali za sudjelovanje. Potrebite nastavljamo darivati i na nadolazećim izdanjima festivala.

U znak zahvale stotinama tisuća zadovoljnih posjetitelja agencija Dobra Vibra motivirano radi na organizaciji novih izdanja festivala i u drugim gradovima Republike Hrvatske, ali i šire.Zahvaljujemo se i snažnoj podršci Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba te ostalim partnerima i medijskim pokroviteljima, koji su prepoznali kvalitetu ovog festivala.