Upoznajte voditelje

Admir BelcoladeAdmir Karalić – Belcolade

Admir Karalić jedan je od rijetkih chocolatiera u Hrvatskoj. Admir se školovao u Belgiji u Belcoladovom učilištu. Tijekom osam godina, koliko radi za tvrtku Puratos Konding, Admir se specijalizirao kao instruktor slastičar za izradu pralina i posebnih slastica, odnosno za treniranje profesionalaca za rad s čokoladom, sladoledima te ostalim slatkim delicijama.


Anja BajtAnja Bajt – Sweetheart

Ana Bajt mlada je i perspektivna cooking blogerica, koja već nekoliko godina oduševljava svoje čitatnje originalnim i maštovitim slatkim receptima. Osim slatkih recepata koje redovito objavljuje, Ana surađuje i s drugim blogovima te sudjeluje na festivalima, kao što je festival slastica Slatki gušti. U samoj pripremi slastica najviše je privlači pa čak i smiruje, precizna i točna uporaba sastojaka, balansirani okusi, boje, oblici…Ana Fancy2Ana Marcelić – Fancy Cake

Ana Marcelić vlasnica je slastičarnice Fancy Cake na zagrebačkim Krugama, koju je otvorila kako bi se opustila i uživala u kreativnosti. Ana je prava majstorica ticino smjese, specijalizirala za maštovite torte neobičnog dizajna. Posebno je poznata po svojim “slatkim replikama” Louis Vuitton i Channel torbica, no izrađuje i dekorira torte za sve prilike.


Jasminka vegehopJasminka Kračun – Vegehop

Jasminka Kračun voditelj je kuhinje u Vegehopu Remetinečki gaj. Tijekom svog rada u Vegehopu u potpunosti je naučila sve o zdravoj prehrani. Svoj rad temelji na stalnom istraživanju, napredovanju, balansnu i čaroliji kombinacija prehrane, od sirovog, preko kuhanog do pečenog. Kako i sama kaže, kuharstvo je za nju umjetnost slike i okusa, nepca i hedonizma.


20141009_104554Ksenija Čalopek – Le Kolač

Vlasnica i slastičarka u poznatoj zagrebačkoj slastičarnici Le Kolač u Petrovoj ulici. Pripremu svojih kolača doživljava kao fino tkanje te odabire samo najbolje namirnice i recepturu. Njen trud i zadovoljstvo, s kojim obavlja posao, savršeno odgovara ambijentu u kojem u kojem poslužuje svoje kolače zadovoljnim posjetiteljima.Maja blogMaja Čičko – Unique Herbina

Maja Čičko poznata je i popularna večernjakova blogerica. Svoj blog Unique Herbina vodi već 5 godina, a tijekom tog razdoblja objavila je razne vlastite recepte, svoje ručne radove te razne zahvate u interijerima i ostale zanimljive objave.